Ny höstjacka

Nu när plugget börjat och hösten kommit skulle jag behöva en ny höstjacka. Att hitta en jacka som inte alla andra har är att föredra om man vill sticka ut lite extra. Jag har hittar några riktigt snygga modeller på jackor som jag tänkte tipsa om.

Baseballjackan

En modefluga som är väldigt inne och rätt för i höst är baseballjackan. Denna jacka skapar en cool sportig stil samtidigt som den är pryd och rätt i modet. Jag har hittar en riktigt snygg baseballjacka med lite annorlunda design och stil. Jackan är i svart och ceriserosa med snygga märken påsydda fram. Med denna jacka skulle jag verkligen sticka ut i skolan, jag tror inte det är många i mitt plugg som känner till den här coola nätbutiken. Här finns både jackor, linnen och jeans jag har på min önskelista, riktigt coola kläder med annorlunda design.

Duffel jacka

Duffeln

En annan jacka som står sig år från år är duffeljackan. Denna jacka ger ett mer moderiktigt och stilrent uttryck och skulle passa perfekt de dagar jag väljer min mer damiga look. Jag har hittat en riktigt snygg duffel på http://www.stylight.se, en nätbutik med mer stilrena och klassiska plagg. Jackan jag tittat på heter ”Menil”, en lite kortare duffel i ceriserosa färg. Tyvärr är plaggen på denna sid lite i dyraste laget för min plånbok, men man kan ju önska sig.

Dunjackan

En jacka som jag suktat efter länge, som är riktigt varm de kallaste dagarna i vinter är Fjällrävens klassiska dunjacka som i år släppt med ny design. Den heter ”Pak Down Jacket Women” och är en lättare och smidigare modell av den klassiska dunjackan. Tyget på denna jacka är lite glansigare och den ger ett mycket fräscht uttryck. Den jacka jag suktar efter är den i hallonröd, riktigt snygg.Det här var mina 3 favoriter för hösten, berätta gärna vilken ni gillade mest.