Klä upp dig för fest

Hösten brukar för många innebära nya bekantskaper i plugget och många fester. Sommarens dagar är över och vardagen är här igen, då behövs det några roliga tillställningar för att liva upp i höstmörkret. Här kommer lite tips på hur du ska klä dig på festerna i höst.

Klänningen

Ett plagg som slagit stort, som syns på alla vimmelbilder och reportage i tidningarna är klänningen. Detta plagg har i några år mattats ut men är nu tillbaka och sätter ett stort avstamp för trenderna i höst. Här är både den knäkorta och hellånga maxiklänningen modern och vilken du väljer beror både på tillfälle och tidpunkt. Kollar man på vimmelbilder från Chic galan i september så är det klänningen som dominerar på röda mattan. En trend som syns på klänningarna är att de ofta är i metalliska färger och material som skapar en snygg stil på klänningen. Bland annat bar Hannah Graaf-Karyd en fantastisk knäkort klänning i beige ton med många stenar i guld, brons och koppar.

Shorts

Gillar du inte klänning eller kjol så är shortsen helt rätt i höst och dessa funkar galant även kalla höstdagar. Vill du ”hösta upp” outfiten kan du välja ett par riktigt korta slitna shorts, gärna med hål och ta på ett par glansiga leggings under. Hett för i höst är att satsa på ett par leggings i leopard eller andra djurmönster, så snyggt. Till denna outfit kan du gärna ta på dig ett par höga stövletter, ett stort skrikigt halsband och en tight båtringad svart T-shirt. Kommer du i denna outfit lovar jag att alla blickar kommer att hållas på dig. Kolla in denna coola bild på Kourtney Kardashian i ett par snygga leopardtights, så trendigt!