Om mig

Emma heter jag och är en modeintresserad tjej på 16 år som älskar shopping, spännande outfit, snygga killar och att umgås med mina vänner. Jag har börjat den här bloggen för att skriva om mitt liv och min vardag och framförallt kunna tipsa andra modeintresserade om nya trender och plagg jag hittat. Jag har precis börjat gymnasiet och med det kommer många nya vänner och bekantskaper och det kommer nog att komma upp en del av det här på bloggen.Mina 2 stora förebilder i modevärlden som jag får inspiration från är;

  • Sofi Fahrman – Svensk journalist och moderedaktör på Aftonbladet. Sofi har även en egen tidning och blogg; Sofies mode där hon skriver om mode och trender idag. 
  • Blondinbella – Isabella Löwengrip driver en av Sveriges största bloggar, Blondinbella, med 300 000 unika läsare i veckan. Isabella är en tjej som i unga år slagit igenom stort och hon är en stor förebild för mig som nyligen börjat blogga.

Havet I övrigt är det i vår stuga vid havet jag hittar mycket inspiration och lugn till att skriva.Har du åsikter eller tips får du gärna delge mig, skicka ett mail i så fall på emma@emmestar.se.

Välkomna!