Byt ut det gamla badkaret mot ett bubbelbadkar

När det ändå är dags att renovera hemma så är det ett utmärkt tillfälle att byta ut den där gamla duschkabinen eller badkaret. Det är visserligen smidigt med en duschkabin men samtidigt vill du ju inte ge upp den underbara känslan av att komma hem och ta ett bad efter att du varit ute i kylan på promenad med hunden.

Ett avslappnande bad är även skönt efter en lång dag på jobbet. Ett varmt bubbelbadkar lindrar smärta och minskar även stress. Värmen från vattnet gör även dina muskler avslappnade. Ett bubbelbadkar i hemmet ger på så sätt avkoppling i vardagen.

Det lilla extra

Om du ändå ska byta badkar så kan du göra det lilla extra. En liten själsgåva som du kan ge till dig själv genom att investera i ett bubbelbadkar. Förutom den underbara avkopplande känslan av att ta ett bad så får du även en spaupplevelse på köpet. Varför betala tusentals kronor per dag för spa när du kan ha ditt egna spa i badrummet? Egentid är något som var och en behöver för att fungera i vardagslivet. Det är härligt att bara sitta i badkaret och koppla av. Läs mer här om bubbelbadkar.