Handla mer hållbara skönhetsprodukter

När det är dags att shoppa skönhetsprodukter är det viktigt att du gör det hållbart och fritt från konstgjorda ämnen. Din hud förtjänar alltid att bli insmord av de bästa produkterna för hudvård. Men det finns inget fuskrecept på hur du tar hand om ditt ansikte och yttre. Det är otroligt viktigt med rutin. 

Rutin är A och O

Först och främst när det kommer till skönhetsprodukter och vård av din hy är det viktigt att du använder det regelbundet. Du behöver ha en rutin över din hudvård. Framförallt är det viktigt att du morgon och kväll sköljer ditt ansikte. Ett tips är att implementera rutinen i samband med att du borstar tänderna. När du tvättar ansiktet är det fördelaktigt att du gör det först med varmt vatten. Det här gör nämligen att din hy öppnar sina porer och du kan rengöra de på djupet. Därefter kan du skölja ditt ansikte med kallt vatten för att stänga porerna igen. Efter är det viktigt att du smörjer in med någon av hållbar hudkräm för ditt ansikte.

Dag- och nattkräm

Sist men inte minst är det fördelaktigt att du köper en kräm du har för din hy på morgonen och en på kvällen. Det behöver inte vara svårt!