Vårstäda dig själv

Det är inte bara fönstren som behöver tvättas när våren kommer och solen lyser på dammet i hörnorna där hemma. När solen tittar fram är det lätt att känna sig gråblek, så varför inte vårstäda dig själv? Det bästa sättet att göra det på är med motion och nyttig mat.Kom ihåg att dricka mycket vatten varje dag, ha gärna en flaska nära till hands hela tiden och se till att rengöra den minst en gång i veckan. På sommaren bildas bakterier snabbare i värmen, så gärna oftare än så. Om du vill vara säker på att inte ha några rester av rengöringsmedel i ditt dricksvatten så kan flaskan rengöras naturligt med vinäger. Häll i två deciliter vinäger och fyll sedan upp med vatten. Låt det sedan stå en dag.

När du håller på att vårstäda din kropp med motion och nyttig mat så känns det extra lyxigt att avsluta med en skön kräm som ger huden extra lyster. Att lägga pengar på skönhetsvård och hudvård på våren och skämma bort sig själv i förberedelse inför sommaren är väl investerade pengar. Idag finns det många fantastiska skönhetsprodukter som slätar ut rynkor, tar bort gamla ärr och tar hand om huden. Bland annat kan du hitta lyxiga kvalitetsprodukter för hudvård hos Swissclinic. Se till att unna dig att ta hand om huden, som är kroppens största organ.

För att känna sig extra vårfräsch kan ett besök hos en manikyrist, både för fötter och händer, vara pricken över i:et för ditt nya fina jag.Att ta hand om sig själv är att skämma bort sig och det är vi värda. Efter en lång och kall vinter och en vår där vi kanske inte funderat på hur vår hud har kämpat mot kyla och torrhet är det verkligen dags för en uppfräschning. Likaväl som huden behöver uppfräschning så kanske det är lika bra att titta över vårgarderoben, kanske vi får motivationen att ta hand om vår hud med en ny och fräsch vårgarderob. Det ena kan säkert hjälpa till på traven för att vi ska känna oss motiverade att ta tag i saker och ting.