Sommarens måsten

Sommaren har kommit i flera delar av landet och det gäller att ta fram sommargarderoben igen. För att känna sig extra fin och trendig är det inte fel att komplettera med några nykomlingar från trenderna som gäller för i sommar. Här kommer lite tips på några riktiga måsten för sommaren 2014.

TrendigJeans

Ett absolut måste för sommaren är materialet jeans. Jeans finns att få i många olika plagg och det som är extra hett för i sommar är jeansskjortan. Denna får gärna vara i urblekt demin i over-size modell. Till kan du matcha med ett par ankeljeans eller ett par korta jeansshorts. Toppa gärna looken med en stråhatt och ett par stora pilotsolglasögon.

Platå Converse

Ett annat måste för sommaren är fjolårets favorit platå Converse. Denna sko är bara helt rätt! Den är skön att gå i, ger oss korta människor lite längd och framförallt är den riktigt snygg. Satsa gärna på två olika skor, en i en ljusare färg och en i en mörkare, då funkar de till de flesta outfits. Min favorit för i sommar är en i marinblå, riktigt snygg.

Solglasögon

Ett sista måste inför sommaren är ett par nya solglasögon. Här finns det några olika modeller som är som mest trendiga där de klassiska Ray Ban och pilotbågarna står i topp. Solglasögonen får gärna vara stora i modellen och med tonade glas.