Så blev kepsen den populäraste accessoaren

Kepsen är en av de hetaste modeaccessoarerna just nu. Kändisar, influencers och alla andra bär kepsen till vardags såväl som på semestern. I sportsammanhang har denna huvudbonad också seglat upp som den viktigaste detaljen för spelare och fans. Hur kommer det sig att kepsen har blivit så populär helt plötsligt? Här kan du läsa mer om hur det gick till när kepsen gick från en tråkig nödvändighet till den trendigaste accessoaren.

Sportig trend

Det rådande klädmodet är en kombination av catwalk, streetwear och träningskläder. Detta har gett upphov till modetrenden Athleisure som utgörs av funktionella träningsplagg som även kan användas till vardags. Kepsen är en viktig detalj för att bemästra denna trend. Den är helt enkelt den perfekta accessoaren för att få till den där snygga och avslappnade looken. Kolla in utbudet online för att hitta den bästa kepsen för din stil.

Praktiskt och snyggt

Kändisar och inte minst sportstjärnor har varit en viktig anledning till kepsen popularitet. Många sportfans köper en keps för att heja på sitt favoritlag. Kepsen har därför flera olika användningsområden. Dels är den snygg, men många väljer även denna typ av huvudbonad som solskydd. Medvetenheten om solens farliga strålar har ökat markant de senaste årtiondet vilket kan vara ytterligare en förklaring till att kepsen blivit så populär de senaste tiden.