Hitta inspiration till din inredning

En inredning köps inte, den föds. Du behöver tid och planering för att dina möbler, färger och detaljer ska föras samman till en enhetlig inredning. Och om du står med ett tomt rum att fylla är det dags att skaffa inspiration. 

Hotellbranschen

Unna dig själv ett besök på ett vackert hotell. Där kan du få bra inspiration för ljus sovrum, badrum och hallar. Hur du kan fylla och utnyttja kvadratmeterna till max utan att det blir trångt. Det är proffs som fixat all inredning, det ligger år av kunskap och erfarenhet bakom detaljerna. Hotell visar också upp möjligheterna med färg på ett bra sätt, det är sällan ett hotellrum består av lika mycket vitt som finns i de flesta hem. Här är man inte rädd att nyttja svart, mässing, grå, brunt och andra mörka nyanser.

Pinterest

Varningens ord, här finns det risk att hamna i ett oändligt surfande. Pinterest handlar om att visa upp bilder, lite som Instagram, fast i syfte att samla på det man tycker är vackert samt tipsa om från vilka sajter man hittat bilderna. Du tar sällan egna bilder utan scrollar runt inom olika kategorier som du är intresserad av. Välj inredning som kategori, börja bläddra och förundras över hur många knep och stilar som faktiskt finns. Det finns bilder på vackert dekorerade rum, smarta lösningar i små utrymmen, vad du enkelt kan skapa själv med rätt material och tips på inredningsprylar från hela världen. Härifrån får du inspiration som du kan efterlikna i den mån du vill, inredningsdetaljerna kommer oftast från utlandet och kan vara svår att få tag på utan höga fraktkostnader. Men för inspiration är Pinterest en guldgruva.