Herr accessoarer – inte bara en fluga

Intresset för manliga accessoarer har vuxit stort under de senaste åren. Det finns heller ingenting som tyder på att det enbart är en trend som framöver kommer försvinna, utan bottnar snarare i att mannen kommit till insikt att det är ok att anstränga sig lite extra för att se bra ut.

Fluga

Accessoarer för män handlar inte längre om att bara hänga på sig en slipps till kostymen eller fluga till fracken. Modet har sannerligen utvecklats i rätt riktning och idag finns det massvis av accessoarer som förhöjer en mans stil, hur han än brukar klä sig i vanliga fall.

Det finns alltid något som passar och många gånger kan föremål som man inledningsvis är tveksam till överraska stort, i positiv bemärkelse. Föremål som verkligen är på tapeten just nu är saker som hängslen, handskar, halsdukar, näsdukar och västar. Hör man till sorten som har lite svårare för att klä upp sig fungerar det alldeles utmärkt med ett armband till den övriga looken, om du till exempel vanligtvis klär dig väldigt rockigt.

Bälten är en annan artikel som verkligen fungerar för alla och som kan bli riktigt snyggt och dessutom funktionellt, eftersom det helt enkelt håller dina byxor stadigt på plats, som du vill att de ska sitta. Du behöver med andra ord inte oroa dig för att de hasar ner lite under dagens lopp och säckar ihop. Något som vi här på sidan anser är extra snyggt är ett par stiliga manschettknappar.

Det är en sådan där liten detalj som ändå drar ögonen till sig och visar på lite extra modekänsla hos bäraren.  Det är helt enkelt en subtil accessoar som verkligen kommer till sin rätt.

Om du har svårt att bestämma dig hur du vill utveckla din egen stil kan du ta hjälp av några tjejer med koll på läget.