Dags för nya vinterkläder

Vintern kommer och med de är det ju naturligtvis dags att kolla i garderoben om det inte är på tiden att man byter ut ett och annat.shutterstock_169854071

Jackan

Vinterjackan är ju såklart en central del av vintermodet, en ordentlig jacka är ju något man absolut måste ha, och medan en bra jacka ju räcker ett tag vill man ju inte gå omkring med dem hur länge som helst. Mitt senaste inköp är denna jacka som jag dessutom lyckades få tag på lite billigare med en Nelly-rabattkod jag lyckades hitta!

Skorna

Över är nu alla dagar då man kunde dra på sig nätta och små skor för att gå ut. Men det betyder ju inte att man måste ha något fult på fötterna. Just nu verkar det vara på mode med höga stövlar. Jag hade specifikt spanat in det tredje paret i denna artikel och funderat om de kanske skulle kunna fungera i år.

Accessoarerna

Med de två viktigaste delarna av en vinteroutfit avklarad kan man ju sedan börja titta på detaljerna. Mössan är ju väldigt varierande, vissa gillar dem medan andra försöker vara utan dem så ofta det går. Här får man ju själv avgöra, men det är nog svårare för de som bor riktigt långt norrut, man vill ju inte lida hur mycket som helst för modet.Halsduken är också något som man kan göra en hel del med. Har man dock köpt en jacka med lite extra kring kragen så kan man ju ofta skippa halsduken, det är väl lätt hänt att det blir lite för mycket där uppe då.Handskarna är ju gärna något man får matcha med skorna, detta är ju en klassisk stilkombination som man kan använda i många olika outfits. Det ger ju speciellt en bra effekt om man har höga boots då det står ut så mycket mer.