Helt ny stil

Ny stilNu när det nya året äntligen är här så tycker i alla fall jag att det är hög tid för en helt ny stil eftersom som man efter några år tröttnat på den gamla. För er som också känner för lite nytt kommer här några tips på hur man skapar sig en helt ny stil och lite hur jag har gått tillväga.Det första man bör göra om man vill skapa en helt ny stil är att förnya sin garderob, gärna helt och hållet, vilket jag gjorde när jag var ute och shoppade för några dagar sedan. Bland annat köpte jag tre par jeans, varav två par mer eller mindre slitna, två kjolar, två coola t-shirts, en topp, en tröja samt några armband och lite andra accessoarer. Detta är ett bra tips på en stomme i en helt ny garderob, några olika basplagg av lite olika typ. Garderoben kommer såklart att byggas på efterhand.Förutom ny garderob har det också blivit en makeup-kurs på Make Up Store som var jättelärorik. Bland annat lärde jag mig att det ofta räcker med ett par olika sminkprodukter annars kan det lätt bli för mycket, vilket inte blir speciellt snyggt. ”Less is more” är ett bra tips oavsett vilken stil man har. För att en ny stil ska bli fulländad är såklart också frisyren viktig, vilken jag fixade till tidigare i veckan. Ett bra tips innan man går till frisören är att ha en någorlunda idé om hur man vill ha sin frisyr så det blir ungefär så som man vill ha det.Om jag själv skulle beskriva min nya stil så skulle jag nog säga att den är lite åt det rockiga hållet, det vill säga med tajta, lite slitna jeans alternativt någon ganska kort kjol. Till det har jag antingen en t-shirt med något coolt tryck eller en topp eller tröja av något slag.Några tips för den som vill skapa sig en ny stil, oavsett om den är rockig eller ej, är att kolla runt och hitta inspiration från alla möjliga håll och kanter och sedan försöka hitta det man trivs med och det som passar en bäst. Ett tips är att kolla i tidningar och kanske framför allt på nätet såsom bloggar och dylikt, där finns många olika stilar att inspireras av.