Tips på smarta tjänster

Alla har nog idag hört uttrycket ”allt finns på nätet”. Nätet har i mångt och mycket allt man idag behöver och du kan idag sitta i en liten stuga i norra Norrland med de senaste inredningsdetaljerna och de trendigaste väskorna. Eftersom mitt fokus brukar ligga på inredning och trender tänkte jag idag twista lite och istället för att ge förslag på produkter online, ge tips på smarta tjänster som finns online. Allt för att göra sin vardag lättare. 

Matkasse

matkasse

Vi börjar med det grundläggande, mat. Alla behöver vi mat och vissa tycker faktiskt att det kan vara både tråkigt och tidskrävande att planera veckans matlista och inköp. Detta har många uppmärksammat och idag går det att beställa en matkasse online. Den som var först ut med detta var nog ”Linas matkasse” och efter henne var det många som tog efter. Beställer du en matkasse online får du först välja mellan olika matkassar för att hitta det som passar dig. Några exempel är ekologisk matkasse, vegetarisk matkasse, barnkasse och laktosfri kasse. När du valt din kasse så skickas den direkt hem till dig, med både varor och färdigt recept. Väldigt smidigt.

Städning

Städning

Något som inte alla dagar är så roligt är städning i hemmet. I och med RUT-avdragets genomslag finns det idag många företag som satsar på att erbjuda städning, både hemstädning, kontorsstädning och storstädning. Ett företag som jag fastnat för, som skriver på sin sajt saker som ”vår vision är att hjälpa andra att hitta det som är viktigt för dem i livet” och ” vi hoppas att vi kan inspirera våra kunder att formulera sina drömmar” är städföretaget NOX. Städning är idag inte bara till för ”rika personer med karriär” utan för gemene man, alltså även en tjänst vi yngre kan nyttja.

Ekonomihjälp

Pengar

En tredje faktor som tar en del tid och som man behöver kunna när man kommer upp i åren är ekonomi. Att ha koll på sin egen privatekonomi. Alla är inte lika insatta i sin ekonomi och alla tycker inte att det är det roligaste heller. Då finns det idag en tjänst jag hittat, Smartbudget. En tjänst man kan nyttja gratis online, som hjälper en att hålla koll på sin ekonomi. Man får en tydlig översikt över sin ekonomi och får hjälp att se vart pengarna tar vägen varje månad. Det som gör att jag just rekommenderar denna är för att den går att ladda ner i telefonen som app, vilket gör att den är enkel att använda.

Livets njutning

dejting

För att inte bli får tråkig vill jag också rekommendera en sista tjänst, en tjänst som många många nyttjar online. Nämligen nätdejting. Alla har vi inte så lätt för att knyta nya kontakter och alla är vi inte som har världens största kontaktnät. Därför är nätdejting en perfekt tjänst att använda för att få lite nya kontakter och förhoppningsvis nya förälskelser. Jag har hittat en artikel i m3.idg.se som listar de bästa dejtingsajterna idag så att det ska vara enkelt för dig att komma igång och börja dejta du med.