Ta skrivandet ett högre steg

Att blogga är något som för mig är helt fantastiskt. Genom bloggen kan man reflektera över sina känslor, ge tips på roliga produkter och få kontakt med andra bloggare runt om i landet. Att skriva är något som för mig är väldigt befriande, något som jag valt att ta ett steg till.

BloggareBlogg

I och med Internets framfart och uppkomst är det idag väldigt många tonåringar som valt att börja blogga. Det är ett sätt att få uttrycka sig och visa sin personlighet och stil samtidigt som det är ett sätt att även knyta kontakt med människor man annars inte hade träffat. En av anledningarna till att det blivit så populärt att blogga kan vara alla kändisar som lyckats via sitt bloggande. Alla känner väl till;

Alla dessa är förebilder för många tonåringar som bloggar runt om i landet, kanske som inspiration för att lyckas själva en dag.

Egen bok

Jag har nu kommit till den fasen att jag vill ta mitt skrivande ett steg till, jag har nämligen börjat skriva en bok. Boken kommer att publiceras för mig själv och det är en bok i dagboksform. Om mina tankar, mina känslor och vad jag upplevt under min uppväxt. Många av er som följer mig vet att jag här berättat några bitar av mitt lite mer personliga liv, bland annat när min nära anhöriga fick cancer.Jag är i full gång med skrivandet och har kommit en lång bit på väg så jag har börjat kolla runt lite var jag kan trycka upp min bok på ett bra sätt. Ett företag som jag fastnat för är Vulkan Media, eller Vulkan som de heter på sajten. Hos dem kan man trycka en egen bok till en riktigt billig peng och det är enkelt att följa instruktionerna på sidan för den som inte är van.Känner ni som mig, att ni vill ta ert skrivande ett steg till, tryck upp en bok ni också. Det blir ett minne för livet.