Studentfirande hemma

Är det så att någon i familjen har tagit studenten eller är på väg att göra detta så ska det naturligtvis firas på något sätt. I år så kanske det ser lite annorlunda ut då Covid-19 härjar och vi inte kan samlas som tidigare år. Men med familjen och på behörigt avstånd till varandra så kan vi ha studentfirande hemma.

Pynta och håll till utomhus

Om vädret tillåter så kan man hålla till utomhus. Bor man i villa så kan man duka upp för festligheterna i trädgården. Bor man i hyreshus så kanske det finns någon innergård som man kan vara på. Ett partytält kan alltid hyras för att få lite skugga om solen är allt för het mitt över dagen. Ballonger hör dagen till och det finns en del att välja på när det kommer till studentfirandet. Se till att pynta och göra det fint där ni ska ha festen. Det blir en helt annan känsla när girlangerna och ballongerna är på plats.

Vad ska det bjudas på?

Finns det någon i familjen som älskar att laga mat så kanske det mesta lagas till dagarna innan  själva studentfesten. Om inte så finns det cateringfirmor som mer än gärna tar på sig att lösa den biten. Kallskuret och plockmat är det mest praktiska i sammanhanget. Det finns de som skapar sådana härliga brickor med kycklingspett och massor med gott på som man kan plocka för sig på en papperstallrik. Det behöver inte krångla till det så mycket i onödan. Att ni får fira tillsammans med familjen är det viktiga ändå.