Planera för nyårsfestligheterna

När nyårsafton närmar sig blir det mycket att göra. Om du skyndar dig att handla det du behöver kan du njuta i lugn och ro av en trevlig kväll tillsammans med vänner och släkt. God mat, underhållning och fyrverkerier gör årets sista kväll till en av de bästa, bara du kan hålla dig vaken.

Det allra viktigaste är att inte vänta för länge. Precis som julhelgen så skapar nyårsafton en väldig rush, men om du är ute i god tid hinner du göra dina inköp i lugn och ro. Eftersom kvällen blir lång är det mycket att göra och handla.

Spel och lekar

Men låt inte ditt firande bli alltför stillasittande. För att ge festen lite fart och spänning är tävlingar av olika slag väldigt bra. Gå ut och kasta prick tillsammans eller åk skridskor om det finns en frusen sjö i närheten. Om du och dina gäster firar ett snöigt nyår kan barnen utmana varandra på snöbollskrig.

Tillsammans inne i värmen

Den trevliga kvällen fortsätter i soffan. Nu är det dags att ta fram kortleken eller fiaspelet. Då skapar du trevlig stämning fram till att favoritprogrammen på Tv börjar. Efter planering och förberedelser är det äntligen dags att önska varandra ett riktigt gott nytt år.