Piffa upp inredningen med enkla medel

Inredningen är något som förändras med tiden. Även om vår smak inte förändras blir det förr eller senare aktuellt att lägga till, ta bort eller på annat sätt förändra inredningen vi har. Och om du själv känner att du inte är så intresserad över en eller annan del av inredningen hemma, men samtidigt inte vet vad du borde göra åt det, kan du kanske hitta lite inspiration här nedan.

Sätt upp lite väggtegel

Tegel inomhus har länge varit en trend. Men du kanske inte visste att det många gånger inte behövs tegel som det man hittar på utsidan av hus? Det finns andra varianter som är väldigt lätthanterliga och jätteenkel att sätta upp på väggen för att få det att se ut som du blottat en tegelvägg under tapeten eller liknande.

Klä om ytor med dekorplast

Alla kan vi säkert peka ut en eller annan yta hemma som är lite väl tråkig. Det kan vara en bänk, toppen på byrå eller något liknande. Om du gärna skulle vilja ändra detta men inte vill byta ut hela möbeln kan du istället köpa lite dekorplast och sätta över. Du kan till och med hitta varianter som får det att se ut som marmor. Så vips har du en mycket lyxigare yta.