Höstens mode

Årets mode är en stilmix mellan 70-, 80-, och 90-tal blandat med collegemode och handstickat. Det är personligt och omöjligt att blanda ”fel” eftersom allt är tillåtet. Mussepigg är tillbaka och mormors hemstickade luvor är helt okey.Jacka

Jackor

Höstens jackor får gärna vara stora och färgstarka. Min favorit är en orange dunjacka som garanterat får mig att synas i mängden. Jackorna i höst får gärna vara halvlånga eller höftkorta, med en fuskpälskantad huva. Man kan även hitta tuffa jackor i merinoull.

Byxor

Boyfriend-jeansen är ett måste i höst. Men skinnyjeans looken fungerar också. Jag suktar efter ett par svarta skinbyxor att kombinera med en owersized tröja i college stil. Det finns ett stort utbud av leggings i olika färger, mönster och material att välja av.

Tröjor

I höst ska tröjorna gärna vara oversized, stickade eller med tryckta mönster. Färgerna ligger i en mustig färgskala i mörkare färger. Grått, svart, blått och rött är årets basfärger.

Skor

I höst är det fortfarande höga klackar som som gäller och gärna kilklackade boots med fransar. Svarta skinnboots med nitar och metallspännen är också hett. För den kallfotade finns det en hel del grövre stövlar att välja på som är riktigt snygga.